Etalage / Monturen

Filter op:

Tom Davies brillen

Ontwerper Tom Davies wil voor zijn klanten goed passende monturen ontwerpen. Uitmuntende draagbaarheid en comfort zijn daarbij van het grootste belang. Net zoals er prachtig uitzien, zonder direct heel uitbundig aanwezig te zijn; schoonheid door eenvoud.
Tom Davies heeft een ready to wear collectie brillen en zonnebrillen. Deze brillen zijn stijlvol en toegankelijk. En zijn een perfecte eyecatcher bij iedere outfit.
Uniek bij Tom Davies is zijn Limited Edition collectie. Wanneer u een Tom Davies montuur heeft uitgekozen dan kunt u deze vervolgens compleet naar uw wensen samenstellen. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om vorm, materialen en kleur.
Als u het montuur heeft uitgekozen, wordt de bril op uw gezicht gemeten. Zodat deze voor u individueel voor u kan worden gemonteerd. De frames worden gemaakt met de beste materialen en worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden in eigen fabriek. U kunt daarbij zelfs uw eigen naam in het pootje laten graveren. Zo heeft u met recht een unieke Tom Davies bril.

verwijzing-winkel.png