Gratis Glas

  Het 4e glas cadeau  

WIKIPEDIA zegt dit over gratis:

Gratis is een term uit het Latijn en wordt gebruikt in diverse Romaanse en Germaanse talen in de betekenis van 'kosteloos' (ergens niet voor hoeven te betalen).

In een commerciële context zijn er vaak beperkingen, zoals:
 • gratis bij aankoop van iets anders, zoals een gratis cd bij een pak ontbijtgranen of gratis telefoon bij een telefoonabonnement
 • gratis bij aankoop van meer van hetzelfde, zoals gratis 25% extra
 • een beperkte hoeveelheid per persoon.
En zo is het! Gratis bestaat niet en voor niets gaat alleen de zon op! Maar ons aanbod is wel zeer aantrekkelijk. Want alles met dezelfde bril oplossen werkt gewoonweg niet. Er zijn omstandigheden te bedenken waarbij een tweede bril handiger is.

Concreet
Als u bij ons een nieuwe complete bril aanschaft dan bieden wij u het volgende aan: Besluit u ter plekke, of binnen 3 maanden na de eerste aanschaf om een tweede complete bril aan te schaffen dan is één glas gratis. Het gratis glas is het goedkoopste glas van de 4.

Voorbeeld:
 1. U koopt een nieuwe bril. Montuur €199,- Glazen €100,- per stuk. U betaalt €399,-
 2. U besluit binnen 3 maanden ook een zonnebril op sterkte aan te schaffen met gepolariseerde zonneglazen.
 3. U kiest voor een leuke Prada zonnebril van €179,-
 4. De gepolariseerde HOYA glazen kosten €99,50 per stuk.
 5. U betaalt €179,- voor de Prada en dus 1 glas in plaats van 2, u bespaart €99,50.

Het voordeel bij een multifocale oplossing kan oplopen tot 600 euro!
Stel u koopt 2 dezelfde brillen omdat u graag wisselt of gewoonweg 2 goede brillen wilt hebben. In beide brillen wilt u de allerbeste HOYA glazen van €499,-  per stuk.
U betaalt uiteindelijk 2 monturen en 3 glazen, u bespaart €499 euro.
 


  Jouw dag vraagt om meer dan één bril  

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten. De kwalitatieve brillenglazen van HOYA zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia, outdoor of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik.

 • De ZONNE-bril

Jouw dag ziet er anders uit dan die van anderen. Logisch dus dat jouw dag om een persoonlijke kijkoplossing vraagt. Ben jij een echte zonaanbidder en draag je graag een trendy zonnebril om je outfit helemaal compleet te maken? Zit je veel achter het stuur, waardoor je last hebt van laagstaande zon en reflecties via het wegdek? Hecht je veel waarde aan je gezondheid en vind je het belangrijk om je huid én ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen?

Dan is een bril voorzien van kwalitatieve zonneglazen van HOYA dé ideale aanvulling op je bril voor dagelijks gebruik.

1_zonnebril.jpg

 • De OUTDOOR-bril
Ben jij sportief en een echte outdoor-liefhebber? Dan weet je dat een goede uitrusting het halve werk is. De specifieke outdoor glazen voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om je (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal en laten je genieten van een haarscherp zicht op elke afstand en een hogere reactiesnelheid. De glazen zijn voorzien van een kwalitatieve krasbestendige coating en kun je kiezen voor blanke of gepolariseerde glazen. Zo kun je het glas aanpassen aan jouw favoriete outdoor-activiteit.

Presteer optimaal met een outdoor-bril naast je eerste bril voor dagelijks gebruik.

outdoorbril.jpg

 • De MULTIMEDIA-bril
Steeds meer mensen ervaren dagelijks de voor- en nadelen van de technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Maak jij veel en langdurig gebruik van verschillende beeldschermen, dan kun je sneller last hebben van vermoeide en droge ogen of soms zelfs van nek- en schouderklachten. Dan is een specifieke bril voor multimedia gebruik iets voor jou. Want ontspannen kijken is belangrijker dan je denkt.

Wil jij digitaal verbonden zijn én ontspannen kijken? Dan zijn HOYA glazen een ideale aanvulling op je dagelijkse bril.

multimedia_bril_zeiss.jpg

 1_vd_tol.gif

  Oude Raadhuisplein 4 - Huizen   | ROUTE
T. 035-5253855                             
E. plein@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                   13.00 - 18.00 uur
Dinsdag tm donderdag:          09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:                                        09.00 - 21.00 uur  tussen 18.00 - 19.00 uur gesloten
Zaterdag:                                    09.00 - 17.00 uur
Zondag:                                       gesloten             Oostermeent Oost 84 - Huizen  ROUTE
T. 035-5253853
E. oostermeent@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                     gesloten
Dinsdag tm vrijdag:                   09.30 - 18.00 UUR
Zaterdag:                                      09.30 - 17.00 UUR
Zondag:                                         gesloten

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen