Keurmerk ‘Zichtkwaliteit’

Met gepaste trots willen wij u graag op de hoogte brengen van het feit dat wij als optiekonderneming het Keurmerk ZichtKwaliteit behaald hebben.

Hiermee zijn wij een officieel gecertificeerd optiekbedrijf. Het Keurmerk ZichtKwaliteit is in het leven geroepen door verschillende belanghebbende partijen uit de optiekbranche en ondergebracht in de Nederlandse Federatie voor Optiek en Audiologie Bedrijven (FOAB). Het is het eerste officiële keurmerk voor de optiekbranche in Nederland.
Het keurmerk is ontstaan vanuit de behoefte om kwaliteit aantoonbaar en meetbaar te maken. In veel bedrijfstakken is certificeren en het aantonen van je bevoegdheid om een bepaald beroep uit te mogen oefenen heel normaal of zelfs verplicht. In de optiek was dit tot op heden niet het geval. Iedereen mag een optiekonderneming starten; een opticien hoeft niet eens gediplomeerd te zijn. Bij een optiekbedrijf met het Keurmerk ZichtKwaliteit bent u ervan verzekerd dat iedere handeling wordt uitgevoerd door een daarvoor gediplomeerde en gekwalificeerde medewerker.

Gecertificeerde optiekbedrijven voldoen aantoonbaar aan de hoogste normen binnen de branche op het gebied van service, diplomering, (na)scholing, hygiene, kwaliteit en veiligheid. Alle werkwijzen zijn vastgelegd in een kwaliteitssysteem, waarvan de naleving jaarlijks wordt getoetst door de Kiwa. Hiermee is de continuïteit en onafhankelijke borging van de kwaliteit die wij u bieden gegarandeerd.

Meer informatie over certificeren kunt u vinden op www.foab.nl
 

1_vd_tol.gif

OUDE RAADHUISPLEIN 4 HUIZEN | ROUTE
035-5253855                             
PLEIN@VANDENTOLOPTICIENS.NL
ONLINE AFSPRAAK MAKEN & LENZEN NABESTELLEN 

MAANDAG:                                  13.00 - 18.00 UUR
DINSDAG TM DONDERDAG:     09.00 - 18.00 UUR
VRIJDAG:                                       09.00 - 21.00 UUR  TUSSEN 18.00 - 19.00 UUR GESLOTEN
ZATERDAG:                                   09.00 - 17.00 UUR
ZONDAG:                                      GESLOTEN

                        
OOSTERMEENT OOST 84 HUIZEN | ROUTE
035-5253853
OOSTERMEENT@VANDENTOLOPTICIENS.NL
ONLINE AFSPRAAK MAKEN & LENZEN NABESTELLEN

MAANDAG:                                      GESLOTEN
DINSDAG TM VRIJDAG:                  09.30 - 18.00 UUR
ZATERDAG:                                      09.30 - 17.00 UUR
ZONDAG:                                         GESLOTEN

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt...