Lenzen

  Contactlenzen  

Onze contactlensspecialisten behoren tot de besten op hun vakgebied. Zij houden hun kennis op peil door regelmatig congressen en nascholingscursussen te bezoeken en zijn zodoende in staat u optimaal te adviseren. De tijd dat een contactlensdrager zijn hele leven lang dezelfde lenzen droeg, ligt wat ons betreft ver achter ons. De ontwikkelingen gaan snel en types contactlenzen volgen elkaar in rap tempo op. Verbeterd comfort, zo lang mogelijke dagelijkse draagtijden en een maximale zuurstofvoorziening van het oog zijn belangrijke criteria. Aan ons de taak de beste lenzen voor u te selecteren en u op de hoogte te houden van alle innovaties. Het doel daarbij is altijd u zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond lenzen te laten dragen. Dat is tegenwoordig geen utopie maar met de juiste begeleiding en controle eerder regel dan uitzondering.


  Aanpassing & controle  

Wanneer u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen of wanneer u tijdens een oogmeting aangeeft dat u dat overweegt, zal één van onze contactlensspecialisten naast de sterkte van uw ogen ook de vorm ervan (de juiste kromming) opmeten. Bovendien wordt de kwaliteit van hoornvlies en traanfilm beoordeeld. Pas daarna kan een goed advies op maat gegeven worden. Bij de contactlenscontroles wordt beoordeeld hoe uw ogen op uw lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Bovendien is die controle een goed moment om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties waarvan u en uw ogen kunnen profiteren. Zo blijft u altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van de beste contactlenzen die op dit moment beschikbaar zijn.
 

1_vd_tol.gif

  Oude Raadhuisplein 4 - Huizen   | ROUTE
T. 035-5253855                             
E. plein@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                   13.00 - 18.00 uur
Dinsdag tm donderdag:          09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:                                        09.00 - 21.00 uur  tussen 18.00 - 19.00 uur gesloten
Zaterdag:                                    09.00 - 17.00 uur
Zondag:                                       gesloten             Oostermeent Oost 84 - Huizen  ROUTE
T. 035-5253853
E. oostermeent@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                     gesloten
Dinsdag tm vrijdag:                   09.30 - 18.00 UUR
Zaterdag:                                      09.30 - 17.00 UUR
Zondag:                                         gesloten

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen