Van den Tol Opticiens nieuws

Van den Tol Opticiens donateur René Kortstra - Amsterdam City Swim

DvD - 30-08-2017 @ 10:30

Na maanden van voorbereidingen, zowel in het zwembad als in het open water, springt René Kortstra komende zondag (3 september) de grachten in voor de deelname aan de Amsterdam City Swim. De zwembril met glazen op sterkte is beschikbaar gesteld door ons. Lees hier zijn verslag.

Als pensioen- en hypotheekadviseur heb ik een zittend beroep. Hoewel ik een fanatiek golfer ben, vond ik in 2013 dat ik toch iets meer aan mijn conditie moest gaan doen. Daarom heb ik mij aangesloten bij een hardloopclub. Ik liep toen met m’n gewone bril. Niet handig, omdat de glazen snel beslaan en de bril constant van mijn neus zakt. Na een bezoek aan Van den Tol Opticiens in Huizen heb ik, op hun kundig advies, een Adidas sportbril aangeschaft. Tot op de dag van vandaag heb ik zeer veel (sport)plezier van deze bril. Zowel met golfen als met hardlopen.
 
Naast deze 2 sporten ben ik in 2017 ook gaan zwemmen. Ik heb mij namelijk opgegeven voor deelname aan de Amsterdam City Swim 2017. Een zwemevent van 2 km door de Amsterdamse grachten met als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar de ongeneeslijke spierziekte ALS. Eerst zwom ik met een oud zwembrilletje, waar ik niets door zag omdat er geen glazen op sterkte in zaten. Wederom door goed advies van Van den Tol uit Huizen heb ik nu een zwembril met glazen op sterkte. Ideaal, vooral tijdens het zwemmen in het open water. Je kunt je namelijk goed en snel focussen waar je naar toe moet zwemmen. Echt een aanrader. Van den Tol uit Huizen kan ik iedereen van harte aanbevelen. Niet alleen voor het kundige advies, maar ook vanwege de spontane aanbieding om een sponsorbijdrage voor genoemd evenement.
 
René Kortstra (47)
Pensioen- en hypotheekadviseur te Huizen
 

1_vd_tol.gif

  Oude Raadhuisplein 4 - Huizen   | ROUTE
T. 035-5253855                             
E. plein@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                   13.00 - 18.00 uur
Dinsdag tm donderdag:          09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:                                        09.00 - 21.00 uur  tussen 18.00 - 19.00 uur gesloten
Zaterdag:                                    09.00 - 17.00 uur
Zondag:                                       gesloten             Oostermeent Oost 84 - Huizen  ROUTE
T. 035-5253853
E. oostermeent@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                     gesloten
Dinsdag tm vrijdag:                   09.30 - 18.00 UUR
Zaterdag:                                      09.30 - 17.00 UUR
Zondag:                                         gesloten

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen