Van den Tol Opticiens nieuws

DreamLite nachtlenzen: een verschil van dag en nacht

Gert - 28-02-2017 @ 10:14

Steeds meer cliënten van Van Den Tol Opticiens kiezen voor een leven waarin zij vrij kunnen bewegen zonder de ongemakken van een bril of lenzen. Lenzenfabrikant Procornea Nederland biedt met haar DreamLite nachtlenzen een unieke oplossing voor deze groep cliënten. Tijdens de nachtrust corrigeren DreamLite nachtlenzen tijdelijk de vorm van je ogen, waardoor je overdag met de juiste sterkte ziet zónder het dragen van een bril of lenzen. Scherp zicht en comfort gegarandeerd!

Bye bye, bril!
DreamLite nachtlenzen zijn een uitstekend alternatief voor een laserbehandeling en het dragen van een bril of lenzen. De werking van DreamLite is eenvoudig, veilig én 100% omkeerbaar.  Overdag geniet je van een perfect scherp zicht zonder de ongemakken van een bril, zoals droge of rode ogen. DreamLite nachtlenzen bieden een uitkomst wanneer je…

✔ Een sterkte tussen -0,75 en -5,50 en/of een cilinder tot -2,50 hebt;
✔ In alle comfort van je actieve lifestyle wilt genieten;
✔ Last hebt van hooikoorts.

Met DreamLite (Zoom) nachtlenzen ben je de hele dag verzekerd van een scherp zicht, comfort en vrijheid. Zo kun je optimaal genieten van je dagelijkse activiteiten zoals sporten, vakantie, shoppen, etentjes en een avondje uit.

Multifocale nachtlenzen
Maak je gebruik van een leesadditie? Procornea Nederland introduceerde als eerste een multifocale nachtlens: DreamLite Zoom.  Naast de bekende voordelen van DreamLite biedt Zoom een leesadditie tot +2,00.

Ben je benieuwd naar deze unieke ervaring? Als authorized dealer van DreamLite nachtlenzen staat Van Den Tol Opticiens voor je klaar om samen de mogelijkheden te bekijken.


 

1_vd_tol.gif

  Oude Raadhuisplein 4 - Huizen   | ROUTE
T. 035-5253855                             
E. plein@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                   13.00 - 18.00 uur
Dinsdag tm donderdag:          09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:                                        09.00 - 21.00 uur  tussen 18.00 - 19.00 uur gesloten
Zaterdag:                                    09.00 - 17.00 uur
Zondag:                                       gesloten             Oostermeent Oost 84 - Huizen  ROUTE
T. 035-5253853
E. oostermeent@vandentolopticiens.nl

Maandag:                                     gesloten
Dinsdag tm vrijdag:                   09.30 - 18.00 UUR
Zaterdag:                                      09.30 - 17.00 UUR
Zondag:                                         gesloten

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen